Våre bildetaljer

Eksklusive tilbud i dag på våre leiebiler!

Mercedes Benz G-Wagon

7.990kr

Kjøretøytype: Luksus SUV

4 dører. 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Mercedes G500 fra 2019 er en SUV som balanserer imponerende kraft med luksuriøs design. Den ikoniske, kasseformede karosseristrukturen gir bilen et distinkt utseende, mens den under panseret skjuler en kraftig V8-motor som gir imponerende ytelse. Firehjulsdriftssystemet gjør G500 egnet for både bykjøring og utfordrende terreng.

Interiøret er en blanding av luksus og avansert teknologi. Romslige seter dekket med førsteklasses materialer og avanserte infotainmentfunksjoner skaper en behagelig kjøreopplevelse. Bagasjerommet gir tilstrekkelig plass for reiser og eventyr.

Kjøreegenskapene er bemerkelsesverdige, med avansert fjæring og kjøredynamikksystemer. Sikkerheten er også prioritert med funksjoner som kollisjonsvarsling og aktiv kjørefeltassistanse.

Mercedes G500 fra 2019 er ikke bare en kraftfull SUV, men en elegant kombinasjon av styrke og komfort. Enten du navigerer gjennom byens gater eller utforsker terreng, gir denne modellen en imponerende kjøreopplevelse med en perfekt balanse mellom ytelse og luksus.

BMW i7

5.990kr

Kjøretøytype: Lukus Sedan

4 dører, 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

BMW i7 fra 2023 representerer det ypperste innen elektrisk luksus. Denne imponerende sedanen kombinerer avansert teknologi med elegant design. Med sitt strømlinjeformede ytre og oppsiktsvekkende frontdesign gir i7 et inntrykk av dynamikk og innovasjon.

Under panseret leverer i7 elektrisk ytelse på sitt beste. Med en avansert elektrisk drivlinje gir den rask akselerasjon og imponerende rekkevidde. BMW i7 tar elektrisk kjøring til nye høyder, og den avanserte batteriteknologien gir en optimal balanse mellom kraft og effektivitet.

Interiøret i BMW i7 er en feiring av luksus og moderne design. Romslige seter, førsteklasses materialer og avansert infotainment gir en førsteklasses kjøreopplevelse. BMWs nyeste førerassistanseteknologi og sikkerhetsfunksjoner gir både komfort og trygghet underveis.

Kjøreegenskapene til i7 er imponerende, med presis styring og en komfortabel kjøreopplevelse. Den avanserte luftfjæringen tilpasser seg forskjellige veiforhold og gir en jevn tur uansett hvor du kjører.

BMW i7 fra 2023 representerer en ny æra innen elektrisk luksus, og den demonstrerer BMWs forpliktelse til bærekraftig mobilitet uten å gå på kompromiss med ytelse eller eleganse. Med sitt futuristiske design og avanserte teknologi setter i7 en ny standard for elektriske luksusbiler.

Rolls Royce Ghost

9.990kr

Kjøretøytype: Luksus Sedan

4 dører, 4 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Rolls-Royce Ghost fra 2013 er en mesterverk av luksus og håndverk, og den utstråler en tidløs eleganse. Denne luksuriøse sedanen kombinerer overdådig design med uovertruffen ytelse, og den er en sann representant for Rolls-Royces arv med hensyn til kompromissløs kvalitet.

Rolls-Royce Ghosts eksteriør er preget av flytende linjer og en majestetisk front. Den ikoniske grillen og de doble R-merkene gir et umiskjennelig preg av raffinement. Den fortryllende tilstedeværelsen understrekes av de store, vakre dørene som gir adgang til et interiør av ren overdådighet.

Interiøret i Ghost er et sant mesterverk av luksus. Håndverket er upåklagelig, med materialer som omfatter mykt skinn, rikt treverk og metallakserenter. Hver detalj er nøye utformet for å gi passasjerene en opplevelse av uanstrengt eleganse. De romslige setene gir komfort i verdensklasse, og den avanserte lydisoleringen skaper en helligdom av stillhet.

Under panseret yter Ghost imponerende kraft takket være en kraftig V12-motor. Kjøreegenskapene er bemerkelsesverdige, med avansert luftfjæring som sørger for en jevn og komfortabel tur. Rolls-Royce Ghost fra 2013 tilbyr også avanserte teknologiske funksjoner, inkludert toppmoderne underholdningssystemer og førerassistanseteknologi.

Samlet sett representerer Rolls-Royce Ghost fra 2013 det ypperste innen luksus og kjøreegenskaper. Den kombinerer arv med moderne innovasjon på en unik måte og gir en kjøreopplevelse som er uten sidestykke. Ghost er ikke bare en bil; det er et kunstverk på hjul, skapt for de som setter pris på det absolutt beste.

AUDI RS6

6.990kr

Kjøretøytype: Sport stasjonsvogn

4 dører. 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Audi RS6 fra 2017 representerer en perfekt balanse mellom sportslig ytelse, raffinert design og praktisk funksjonalitet. Denne stasjonsvognen er et ikon innenfor sitt segment, og den kombinerer imponerende kraft med enestående håndverk og teknologi.
Eksteriøret til Audi RS6 er dynamisk og kraftfullt, med en slående frontgrill og markante linjer som signaliserer dens sportslige natur. Den aggressive fronten, brede hjulbuer og aerodynamiske detaljer gir ikke bare et imponerende utseende, men optimaliserer også ytelsen og stabiliteten.
Det indre av RS6 oser av luksus og funksjonalitet. Interiøret er elegant og sofistikert, med førsteklasses materialer som skinn av høy kvalitet, karbonfiberdetaljer og aluminiumsinnlegg. Kabinen er romslig og komfortabel, og den innovative designen integrerer avansert teknologi sømløst i førermiljøet.
Under panseret leverer Audi RS6 en imponerende ytelse drevet av en kraftig V8-motor som kombinerer kraft og presisjon. Den avanserte quattro firehjulsdriften gir eksepsjonell trekkraft og kontroll under alle forhold, og den imponerende akselerasjonen gjør kjøreopplevelsen uforglemmelig.
RS6 er ikke bare en prestasjon når det gjelder ytelse, men den tilbyr også avanserte teknologiske funksjoner, inkludert et intuitivt infotainmentsystem, førerassistanseteknologi og tilpassbare kjøreinnstillinger som lar deg skreddersy kjøreopplevelsen etter dine preferanser.
Alt i alt representerer Audi RS6 fra 2017 en perfekt kombinasjon av sportslig eleganse, praktisk funksjonalitet og avansert teknologi. Denne stasjonsvognen tar ytelse til nye høyder samtidig som den tilbyr komfort og luksus, og den appellerer til de som søker det beste innen både kjøreopplevelse og daglig bruk.
BMW 5-Serie

2.490kr

Kjøretøytype: Sedan

4 dører, 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

BMW 530e iPerformance representerer en sammensmelting av avansert teknologi, elegant design og bærekraftig ytelse. Denne plug-in hybrid sedanen kombinerer imponerende kjøreegenskaper med et fokus på miljøvennlighet og luksus.
Eksteriøret til BMW 530e er tidløst og moderne med et aerodynamisk design som fremhever dens eleganse og effektivitet. Den ikoniske grillen og de strømlinjeformede linjene bidrar til både estetikk og optimalisering av luftstrømmen, mens detaljer som LED-lykter gir et futuristisk preg.
Interiøret i 530e utstråler en følelse av luksus og innovasjon. Materialvalget er førsteklasses, med førsteklasses skinn, finér og aluminiumsinnlegg som skaper en sofistikert atmosfære. Kabinen er romslig og ergonomisk utformet, og den intuitive teknologien gir en sømløs brukeropplevelse.
Under panseret kombinerer BMW 530e en bensinmotor med elektrisk kraft fra et batteri, noe som gir en imponerende kombinasjon av kraft og drivstoffeffektivitet. Den elektriske rekkevidden gjør den ideell for bykjøring, mens bensinmotoren sikrer ytelsen på lengre turer.
Teknologisk sett er 530e iPerformance rikt utstyrt med avanserte funksjoner som navigasjonssystem med ladestasjonsinformasjon, smarte kjøreassistansesystemer og et brukervennlig infotainmentsystem som holder deg tilkoblet uansett hvor du er.
BMW 530e iPerformance er ikke bare et symbol på avansert ingeniørkunst, men den representerer også et skifte mot en mer bærekraftig fremtid. Den tilbyr en kombinasjon av luksus, drivstoffeffektivitet og avansert teknologi, og appellerer til de som verdsetter både ytelse og miljøhensyn i en elegant pakke.
Mercedes Benz C63s

7.490kr

Kjøretøytype: Sport stasjonsvogn

4 dører, 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Mercedes-AMG C63 S fra 2017 er en imponerende balanse mellom brutal ytelse, raffinert design og luksuriøs komfort. Denne sportsedanen kombinerer uovertruffen kraft med håndverksmessig presisjon og teknologisk innovasjon.
Eksteriøret til C63 S er aggressivt og dynamisk, med skulpturerte linjer som signaliserer dens overlegne ytelse. Den markante grillen, brede hjulbuer og sportslige detaljer understreker bilens potentiale, mens de elegante proporsjonene gir den et tidløst utseende.
Interiøret i C63 S oser av luksus og sportslig eleganse. Kvalitetsmaterialer som Nappa-skinn, karbonfiber og aluminium skaper en førsteklasses atmosfære. De ergonomisk utformede setene og detaljene med røde kontrastsømmer legger til sportsbilens følelse uten å ofre komfort.
Under panseret leverer Mercedes-AMG C63 S en kraftig V8-biturbo-motor som er hjertet av denne ytelsesmaskinen. Den imponerende motorytelsen, kombinert med AMG’s avanserte justeringer, gir ekstraordinær akselerasjon og presis håndtering.
Teknologisk sett er C63 S utstyrt med det nyeste innen førerassistansesystemer, infotainment og tilpassbare kjøreinnstillinger som lar deg tilpasse bilens oppførsel etter dine preferanser.
Alt i alt representerer Mercedes-AMG C63 S fra 2017 det ypperste innen ytelse, komfort og teknologi. Denne sportsedanen er ikke bare en bil, men et kunstverk av ingeniørkunst som appellerer til de som søker en dynamisk kjøreopplevelse og eksklusiv luksus.
Mercedes Benz E Coupe

5.990kr

Kjøretøytype: Luksus Coupe

4 dører. 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Mercedes-Benz E200 Coupe fra 2017 inkarnerer elegant luksus og sofistikert design kombinert med avansert teknologi og kjørekomfort. Denne coupéen forener stil og funksjonalitet på en tidløs måte.
Eksteriøret til E200 Coupe er strømlinjeformet og slående, med flytende linjer og et slankt design som gir den et dynamisk utseende. De subtile kurvene og den klassiske coupéformen skaper et visuelt imponerende bilde.
Interiøret er preget av håndverksmessig kvalitet og luksuriøse materialer. Skinn av høy kvalitet, treinnlegg og moderne detaljer gir en følelse av eleganse og komfort. De ergonomisk utformede setene og det intuitive dashbordet skaper en avslappet atmosfære i kupeen.
Under panseret tilbyr E200 Coupe en smidig og responsiv firesylindret bensinmotor som kombinerer kraft og drivstoffeffektivitet. Kjøreegenskapene er komfortable og presise, og bilen leverer en jevn ytelse som passer perfekt til bykjøring så vel som lengre turer.
Teknologisk sett er E200 Coupe utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner og moderne infotainmentsystemer. Fra førerassistanseteknologi til navigasjon og underholdning, er bilen utformet for å gjøre kjøreopplevelsen både trygg og underholdende.
Samlet sett representerer Mercedes-Benz E200 Coupe fra 2017 en harmonisk balanse mellom stil, ytelse og teknologi. Denne coupéen appellerer til de som verdsetter eleganse, komfort og moderne funksjoner, og den leverer en sofistikert kjøreopplevelse i et luksuriøst format.
Porsche Taycan

5.990kr

Kjøretøytype: Lukus Coupe

4 dører, 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Porsche Taycan 4 fra 2022 representerer det ypperste innen elektrisk ytelse og avansert design. Denne elbilen kombinerer imponerende akselerasjon med luksuriøs komfort og innovativ teknologi.
Eksteriøret til Taycan 4 er aerodynamisk og futuristisk, med rene linjer og elegante proporsjoner som understreker bilens sportslige karakter. Porsche-designelementer kombineres sømløst med en moderne og sofistikert estetikk.
Interiøret i Taycan 4 er et mesterverk av moderne design og førsteklasses materialer. Kabinen oser av luksus, med høykvalitets skinn, karbonfiberdetaljer og innovative skjermpaneler som skaper et futuristisk og minimalistisk miljø.
Den elektriske kraften til Taycan 4 leverer imponerende ytelse, med lynrask akselerasjon takket være avansert elektrisk drivverk og presis håndtering på veien. Kjøreegenskapene er dynamiske og smidige, og bilen gir en kjøreopplevelse som matcher Porsche-navnet.
Teknologisk sett er Taycan 4 utstyrt med avanserte funksjoner, inkludert et avansert infotainmentsystem, omfattende førerassistanseteknologi og smarte tilkoblingsmuligheter som gjør kjøreturen både underholdende og intuitiv.
Alt i alt representerer Porsche Taycan 4 fra 2022 et banebrytende skritt mot elektrisk ytelse og design. Denne elbilen kombinerer Porsche’s arv med innovasjon, og den appellerer til de som søker det ultimate innen elektrisk kjøretøyteknologi i kombinasjon med Porsche’s kjøredynamikk og luksus.
Toyota Land Cruiser

3.000kr

Kjøretøytype: SUV

4 dører, 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Toyota Land Cruiser fra 2012 er en ikonisk terrengbil som kombinerer pålitelighet, robusthet og allsidighet. Denne SUV-en har et rykte for å levere enestående ytelse under alle forhold og er et symbol på holdbarhet og funksjonalitet.
Eksteriøret til Land Cruiser er maskulint og robust, med en kraftig design som signaliserer dens evne til å takle utfordrende terreng. Den store grillen, brede hjulbuer og solide byggekvalitet understreker bilens egenskaper for offroad-eventyr.
Interiøret i Land Cruiser fokuserer på funksjonalitet og komfort. Materialene er holdbare og konstruert for å tåle tøffe forhold. Kabinen er romslig og tilbyr god plass til passasjerer og last, og setene er utformet for å gi komfort selv under lange reiser.
Under panseret leverer Toyota Land Cruiser pålitelig ytelse takket være en kraftig motor og avansert firehjulstrekkssystem. Denne SUV-en takler ulendt terreng og gir samtidig en komfortabel kjøreopplevelse på veien.
Selv om Land Cruiser fra 2012 ikke har de mest moderne teknologiske funksjonene sammenlignet med nyere modeller, tilbyr den likevel grunnleggende funksjoner som er praktiske og pålitelige.
Alt i alt representerer Toyota Land Cruiser fra 2012 pålitelighet, robusthet og allsidighet. Denne SUV-en appellerer til de som søker en solid og pålitelig bil for eventyr i terrenget eller til daglig bruk, og den fortsetter å være et ikon innen terrengkjøring og pålitelig transport.
Mercedes Benz EQC

1.990kr

Kjøretøytype: SUV

4 dører. 5 seter

Gir: Automatisk

Mer informasjon

Mercedes EQC fra 2020 representerer en revolusjon innen elektrisk kjøretøyteknologi med fokus på luksus, komfort og bærekraft. Denne elbilen kombinerer imponerende elektrisk ytelse med Mercedes’ velkjente eleganse og avanserte teknologi.
Eksteriøret til EQC er moderne og slående, med en strømlinjeformet design som fremhever bilens aerodynamikk og effektivitet. Den karakteristiske frontgrillen og detaljerte LED-lykter gir den et unikt og fremtidsrettet utseende.
Interiøret i EQC er en perfekt balanse mellom luksus og moderne design. Materialene er av førsteklasses kvalitet, med høykvalitets skinn, treinnlegg og innovative detaljer som skaper en elegant atmosfære. Kabinen er romslig og preget av avansert teknologi som integreres sømløst i interiøret.
Den elektriske drivlinjen tilbyr imponerende ytelse med lynrask akselerasjon og en stillegående kjøreopplevelse. EQC kombinerer kraft og rekkevidde på en måte som gjør den ideell for både daglig kjøring og lengre turer.
Teknologisk sett er EQC utstyrt med avanserte funksjoner, inkludert et intuitivt infotainmentsystem, førerassistanseteknologi og smarte tilkoblingsmuligheter som gir føreren og passasjerene en sømløs og innovativ opplevelse.
Mercedes EQC fra 2020 representerer et skifte mot en mer bærekraftig fremtid innen bilindustrien. Denne elbilen kombinerer luksus, eleganse og avansert teknologi, og appellerer til de som søker en elektrisk bil uten kompromiss på ytelse eller stil.

Kontakt oss

Tvetenveien 152, 0671 Oslo