Vi har åpent 24/7
+47 979 04 078

Tvetenveien 152, 0671 Oslo

Ofte spurt

^

Hvilke krav er det for å leie en luksusbil fra PRIME?

For å leie en luksusbil fra PRIME, må du oppfylle følgende krav:

Alder: Minimum 18 år. Alle våre luksusbiler er tilgjengelige for utleie for personer som er 18 år eller eldre.

Førerkort: Du må ha gyldig førerkort klasse B.

Vi ønsker å gjøre luksusopplevelsen tilgjengelig for en bredere gruppe kunder, og derfor har vi satt aldersgrensen lavere enn det som kanskje er vanlig i bransjen. Vi tror dette gjør det enklere for entusiaster og de som ønsker å oppleve luksusen av våre biler å gjøre det uten unødvendige begrensninger. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å gjøre en reservasjon.

^

Kan jeg leie en sjåfør sammen med luksusbilen, og hva er kostnadene knyttet til det?

Vi har tilbud om sjåførtjeneste på våre lukus sedaner! Gi oss en forespørsel med bil, fra og til adresse og tidpunkt. Så finner vi en hyggelig pris.
^

Hva er depositumet på?

Depositum er på 2.000kr og vil bli tilbakebetalt etter 3-10 virkedager når leien avsluttes.
Vi trekker av bompenger og evt. andre kostnader. Kostnadene som kan bli påført er, ikke fylt opp tank, eller km som overstiger det som er blitt avtalt ihh til kontrakt.
^

Hvor mange kilometer er inkludert i leie hos PRIME?

Ved leie hos PRIME inkluderer vi 150 kilometer per dag i leieprisen. Dette gir deg en generøs kjørelengde for å nyte din luksusopplevelse. Hvis du planlegger en lengre reise eller ønsker ekstra kjørelengde, tilbyr vi også muligheten til å utvide kilometerne til en hyggelig pris. Dette gir deg ekstra fleksibilitet til å tilpasse leieavtalen etter dine behov og sørger for at du kan utforske destinasjonene du ønsker uten bekymring.
^

Hvor langt på forhånd bør jeg reservere en luksusbil?

For å sikre tilgjengelighet og gi deg den beste opplevelsen med våre luksusbiler, anbefaler vi at du reserverer 5-10 dager i forkant av ønsket leiedato. Dette gir oss tilstrekkelig tid til å forberede kjøretøyet og sikre at alt er klart for din ankomst.

Selv om vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme kunder som ønsker å leie på kort varsel, spesielt i travle perioder, kan forhåndsreservasjoner gi deg større fleksibilitet og valg når det gjelder tilgjengelige modeller.

^

Hvordan fungerer henting og levering av luksusbilen?

Ved leie av en luksusbil hos oss, tilbyr vi kostnadsfri henting og levering innenfor Oslo-området. Dette gir deg bekvemmeligheten av å starte og avslutte opplevelsen din på et sted som passer deg. Vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene våre å nyte luksusbilen uten unødvendig stress.

For kunder som ønsker henting eller levering utenfor Oslo, beregner vi en pris basert på avstanden. Dette gir deg fleksibilitet til å velge et sted som passer best for deg, selv om det er utenfor vårt standard leveringsområde.

^

Hvordan fungerer drivstoffpolitikken for leide luksusbiler?

Vår drivstoffpolitikk er enkel og rettferdig. Ved utlevering vil luksusbilen bli levert med full tank. Vi forventer at du returnerer bilen med samme drivstoffnivå som ved utlevering, det vil si full tank. Dette sikrer en jevn opplevelse for alle kunder og eliminerer behovet for kompliserte beregninger.

Vennligst merk at hvis luksusbilen ikke returneres med full tank, vil kostnaden for manglende drivstoff bli trukket fra depositumet ditt. Vi anbefaler derfor at du planlegger reisen din slik at du kan fylle opp tanken i nærheten før retur, og vi setter pris på din samarbeid for å opprettholde denne enkle og gjennomsiktige drivstoffpolitikken.

Kontakt oss

Tvetenveien 152, 0671 Oslo